Wat zijn landrassen

Landrassen hebben eeuwen nodig gehad om zichzelf te ontwikkelen in de natuur, zonder behulp van mensen die de soorten kruizen. Daardoor zijn landrassen heel erg sterk, en hebben ze zich aangepast aan het klimaat in het geografische gebied waar ze voorkomen zodat ze kunnen overleven. Er zijn verschillende soorten landrassen met unieke eigenschappen, bijvoorbeeld in Thailand hebben landrassen hele andere eigenschappen nodig om te overleven dan in Afrika.

Historie van landrassen

In de stoffige pagina’s van historische boeken, staat geschreven dat wiet al gecultiveerd wordt door mensen voor duizenden jaren. Ze werden gebruikt voor verschillende redenen zoals voor eten, veevoer, medicijnen en voor vezelstof voor kleding en het werd ook gebruikt in religieuze ceremonies. Van origine komt cannabis uit centraal Afrika en vandaar uit verspreid over de rest van de wereld.

Cannabis is ook bekend als de werelds oudste agriculturele plant die door de mensheid werd gebruikt. Reizigers namen de plant mee vanuit centraal Azië, door de vele manieren waarvoor de plant gebruikt kan worden. Er is bekend dat de plant 5000 tot 10.000 jaar geleden al gecultiveerd werd. Later werd de plant verspreid na het midden oosten, zuid-oost Azië en Afrika. In Australië werd de plant pas in 1788 naartoe gebracht.

Waarom zijn landrassen zo speciaal?

Landrassen zijn zo speciaal door hun genetische eigenschappen. Door de natuur hebben landrassen zich aangepast aan het klimaat en luchtvochtigheid zodat ze in bepaalde wereld delen zonder problemen het einde van de cyclus kunnen halen.

Een voorbeeld: cannabis Ruderalis (autoflower zaden) is ook een landras die in Rusland voorkomt. Ruderalis heeft zich prima aangepast aan het Russische klimaat, waar de zomers kort zijn. indica of sativa die gaan bloeien als die dagen korter worden en bij 12 tot 14 uur licht beginnen ze te bloeien. daarin tegen, ruderalis schier na 2 tot 3 weken groei in de bloei en is dan in 7 tot 9 weken oogst klaar.

Meest voorkomende landrassen

De ruggegraat van tegenwoordige hybride soorten zijn gemaakt door landrassen te kruizen. hieronder hebben we de meest voorkomende landrassen op een rijtje gezet

  • Durban Poison
  • red Congolese
  • thai
  • nepalese
  • ruderalis
  • afghani

De landras afghani komt voor in de bergen van afghani, in Afghanistan. Deze soort staat er bekend om dat ze potente pure indica wiet levert. De soort geeft een lekkere body high en is ideal om op te slapen. Meestal word afghani wiet verwerkt tot hasj.

De landras thai, komt zoals je bijna al kan raden uit Thailand. De soort werd in de jaren 70 na europa en Amerika gehaald. Thai is een pure sativa soort die een cerebrale high geeft. Thai ook wel bekend als Thai stick zijn te herkennen aan haar lange smalle buds.

De landras nepalese, staat ook wel bekend als Nepal Kush. Nepal Kush is een indica dominate landras net zoals afghani de soort komen voor in de bergen van Pakistan , Nepal , India en Afghanistan . Het is een verschrikkelijke potente soort , in OG Kush zit ook nepalese in gekruist.

Durban poison kom uit zuid Afrika en is een sativa soort. De soort staat bekend om zijn kruidige geur, en bovendien uitermate populair om zijn geestelijke euforische effect. Power plant is tevens ook afkomstig uit dezelfde regio.

Red Congolese is ook een pure sativa soort die van oorsprong in Afrika voorkomt. Het heeft complexe combinatie’s van smaken en verschillende soorten highs afhankelijk van welke phenotype je rookt. Deze landras staat er bekent om de kleurrijke uiterlijk van de plant, er word vaak gezegd dat het een mix van Mexicaanse en afghani soorten is . buiten dat komt de soort uit Afrika.

Ruderalis ook wel bekend als autoflower, is een landras die afkomstig is uit Rusland en delen van oost-Europa. Ruderalis is de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat ze ideaal zijn te kweken in koudere klimaten en waar de zomers korter duren. Ruderalis is namelijk een soort die automatisch in de bloei schiet na 3 weken, ideaal dus voor noordelijke klimaten. wij verkopen ook soorten waar ruderalis in gekruist zit zoals white widow autoflower , blue cheese autoflower en Northern lights autoflower , dit is slechts een kleine greep uit ons autoflower assortiment.

 

De landrassen markt vandaag

Tegenwoordig heb je een grote markt kwa cannabis soorten, maar je komt weinig tot geen pure landrassen meer tegen op de markt. De meeste landras soorten zijn doorgekruist met andere soorten. In de toekomst kan dat voor veel problemen zorgen dat de landrassen bijna nier meer bestaan, of in kleine getallen verkrijgbaar zijn als de landras soorten niet beschermt worden.

 

 

 

 

 

6 thoughts on “cannabis landrassen, hier komen ze vandaan !

  1. 醫學美容-潤髮-水動-cosmetic-wiki zegt:

    睫毛膏The Body Shop® 动感睫毛膏打造纤长浓密的美睫妆效。从惊艳烟熏妆到复古自然风格,多款睫毛膏可轻松满足不同妆容需求。使用 Super Volume 浓密睫毛液,上色不结块,而 Big & Curvy 卷曲浓密防水睫毛液防水、防泪、同时不易脱落,确保睫毛持久卷曲。

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *