Gegevens

naam: Passion For Green/Eenmanszaak

KvK: 68456069

BTW-nr: NL2110.37.539.B02

Rek-nr: NL10 SNSB 0947 8574 00

Adres (geen afhaal of bezoek)

Krimweg 118

7351TL Hoenderloo

Adres

Postbus 8529

6825 MB Arnhem

Telefoonnummer: 0628744396 (beperkte beschikbaarheid)

Email: info@passionforgreen.nl

 

 

 

1. Aansprakelijkheid

 1. Het invoeren, voorhanden hebben en leveren van cannabiszaden is als gevolg van de Enkelvoudig V.N. Conventie betreffende verdovende middelen 1961 en geaffilieerde internationale verdragen vrijgesteld van regelgeving. In landen zoals Nederland is vrijheid van handelen met cannabiszaden duidelijk in de nationale Opiumwetgeving opgenomen.
 2. Passion For Green is gespecialiseerd in de verkoop van cannabiszaden voor medicinaal gebruik. Onze zaden zijn enkel voor eigen gebruik en voor kleinschalige hobbyteelt. Het is verboden om cannabiszaden te gebruiken voor commerciële of grootschalige teelt. U kunt maximaal 5 zaden aankopen, dit per adres. Het is niet toegestaan om in een kortere periode verschillende aankopen te doen
 3. De producent en de verkoper accepteren geen enkele verantwoordelijkheid voor het gebruik van deze zadensouvenirs door derden. Passion For Green wenst niemand aan te zetten tot handelen in strijd met de wet. Wij wijzen u er nadrukkelijk op, dat een ieder die onze zaden koopt zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar (toekomstig) handelen. Passion For Green aanvaardt in dit opzicht geen enkele aansprakelijkheid. We zullen weigeren om cannabiszaden te leveren aan iedereen van wie we reden hebben om te geloven dat zij deze waarschijnlijk zullen ontkiemen en gebruiken voor de kweek van cannabis in landen waarin dit niet is toegestaan, zoals de Luxemburg, Noorwegen en gedeelten van Australië. Informatie op deze website is slechts voor wetenschappelijke en/of educatieve referenties. Gebruik van deze informatie is verboden in landen waar het kweken van cannabis illegaal is.

 2. Het verzenden van uw zaden order

 1. Wij versturen betaalde bestellingen altijd binnen 1 werkdag
 2. Levering uitsluitend op huisadressen, postbusadressen zijn niet mogelijk. Passion For Green annuleert uw order indien we reden hebben om te geloven dat zij deze waarschijnlijk zullen ontkiemen en gebruiken voor de kweek van cannabis in landen waarin dit niet is toegestaan.

3. De prijzen van onze producten

 1. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro’s en exclusief verzendkosten en inclusief BTW. Prijswijzigingen, correcties en typefouten voorbehouden.

4. Klachten en geschillen

 1. heeft u een klacht, dan kunt u per mail contact met ons opnemen. De klachten worden binnen 24 uur in behandeling genomen. U ontvangt altijd een reactie per mail. Natuurlijk kunt u voor vragen ook telefonisch contact met ons opnemen. Klachten en of opmerkingen kunt u mailen naar : info@passionforgreen.nl  In de mail graag duidelijk omschrijven wat de reden is van de klacht en uw bijbehorende ordernummer.

5. Persoonlijke informatie van onze klanten

 1. Persoonsgegevens gebruikt Passion For Green alleen voor een correcte afwikkeling van orders. Deze gegevens worden vastgelegd in een bestand en zijn niet toegankelijk voor derden.

6. Annuleren van orders

 1. Als uw order nog niet is verzonden, kunt u deze annuleren.

7. Recht op retour

 1. U kunt uw product tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden bij ons aanmelden voor retour. Na deze periode heeft u nogmaals 21 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. U bent verplicht de producten onbeschadigd in de verpakking retour te sturen  . Na retour vergoeden wij het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen.

8. Overig 

 1. Wij verwerken geen orders op zaterdagen, zondagen en officiële feestdagen. Orders worden niet geleverd op zondagen, officiële feestdagen en de eerste dag na een officiële feestdag. Behandeling van uw order vindt altijd op een werkdag plaats.